Photo animal
Photo mask
Iz živalskega vrta v kino
03.04.2019

Imetniki aktualnih vstopnic ZOO Ljubljana si boste lahko 14. aprila ob 15. uri v Kinodvoru ogledali "divjo grozljivo komedijo" Rjovenje po klubski ceni 3 €, v ZOO Ljubljana pa na Dogodivščinah spoznavali azijske leve ter se poučili, kako so prilagojeni na okolje, zakaj so ogroženi in kaj lahko vsakdo izmed nas stori, da jih obvarujemo.

Iz živalskega vrta v kino

V spremljavo filmu Rjovenje bomo za obiskovalce živalskega vrta pripravili brezplačne delavnice Dogodivščine na temo levov, in sicer 13. 4. od 14:00 do 16:00 ter 14. 4. od 10:00 do 12:00. 


S predložitvijo aktualne vstopnice ZOO Ljubljana (dnevne ali letne) si lahko nato 14. aprila ob 15. uri v Kinodvoru ogledate "divjo grozljivo komedijo" Rjovenje po klubski ceni 3 €. Film, ki je sicer nastal v skrajno nenavadnih okoliščinah in slovi kot »najnevarnejša filmska produkcija vseh časov«, je bil posnet v želji po ozaveščanju o ogroženosti velikih mačk ter kot opozorilo in poziv k zaščiti divjinskih živali. Glavna igralka, Tippi Hedren, je ustanovila tudi fundacijo Roar in zatočišče za velike mačke Shambala, ki deluje še danes.


Gledalci filma Rjovenje, ki je del Festivala žanrskega filma Kurja polt, bodo v Kinodvoru ob nakupu kino vstopnice prejeli tudi kupon ZOO Ljubljana za 50 % popusta za program Srečaj svojo najljubšo žival za dve osebi.


Lepo vabljeni!