Photo animal
Photo mask
Odprti smo:
februar - marec od 9:00 do 17:30
april - september od 9:00 do 19:00
Bučni vikend 2019

Tradicionalno, že petič zapored, lahko v soboto 19. ter v nedeljo 20. oktobra 2019, vstopnino v ZOO Ljubljana za predšolske in šolske otroke poravnate z izrezljano ali celo »čarovniško« bučo, težko najmanj 4 kilograme!


Bučni vikend 2019

Pomagajmo pelikanom
Pomagajmo pelikanom

Glasujte za projekt "Pelikansko selo: Život na raftu!" in tako prispevajte k izgradnji splava za ogrožene kodraste pelikane na Skadarskem jezeru! 


Projekt podpira tudi ZOO Ljubljana!

Pomagajmo pelikanom

Bučni vikend

Pomagajte nam uročiti živalski vrt s čarovniškimi bučami, s katerimi se bodo na noč čarovnic pozabavale tudi naše živali! 

V soboto 20. ter v nedeljo 21. oktobra 2018 lahko vstopnino v ZOO Ljubljana za predšolske in šolske otroke ''plačate'' z izrezljano ali celo čarovniško bučo, težko nad 4 kg. 

Bučni vikend

Z bučo po vstopnico
Z bučo po vstopnico

Pomagajte nam uročiti živalski vrt s čarovniškimi bučami, s katerimi se bodo ob noči čarovnic pozabavale tudi naše živali!

Z bučo po vstopnico

Polepšaj dan

Z nakupom igrače, rekvizita ali materiala z našega spodnjega seznama, darilne kartice različnih trgovin  v vrednosti 50 € ali denarno donacijo v višini 50 €, boste prejeli majico ZOO kampanje: "Polepšaj dan... še ti. Podari igračo." 

Polepšaj dan