Photo animal Photo animal Photo animal
Photo mask
Odprti smo:
februar - marec od 9:00 do 17:30
april - september od 9:00 do 19:00
Trgovina Medvedji rob

Trgovinica Medvedji rob se nahaja poleg upravne stavbe v živalskem vrtu. Tu bo vsakdo našel svojo najljubšo žival, ki jo bo lahko imel tudi doma – na oblačilih, v postelji, na polički, na ključih, na hladilniku, v peskovniku ali kar vedno s seboj. Pester izbor spominkov, oblačil, knjig, igrač in drugih čudovitih daril bo poskrbel za piko na i vašega obiska. Seveda se tu vedno najde tudi kaj za sladkosnede.

 


  • Trgovinica je v oktobru odprta od ponedeljka do sobote od 10:00 do 18:00. Ob nedeljah in praznikih mora biti skladno z veljavno zakonodajo žal zaprta. 
  • Vabimo vas, da pokukate tudi v našo spletno trgovino ali nam svoje želje sporočite na trgovina@zoo.si.


Prosimo, da dosledno upoštevate vse ukrepe za preprečevanje širjenja bolezni covid-19, ste potrpežljivi in ravnate odgovorno, da bomo lahko skupaj zagotovili varno in prijetno izkušnjo za vse. 


Artikle si lahko ogledate in naročite v naši spletni trgoviniČe tam ne najdete želenega, nam povpraševanje lahko pošljete tudi na e-naslov trgovina@zoo.si.

Potrudili se bomo, da vam želje izpolnimo v najkrajšem možnem času. Trenutni rok dostave je do 7 delovnih dni.Trgovina Medvedji rob