Photo animal Photo animal Photo animal
Photo mask
Trgovina Medvedji rob

Trgovinica Medvedji rob se nahaja poleg upravne stavbe v živalskem vrtu. Tu bo vsakdo našel svojo najljubšo žival, ki jo bo lahko imel tudi doma – na oblačilih, v postelji, na polički, na ključih, na hladilniku, v peskovniku ali kar vedno s seboj. Pester izbor spominkov, oblačil, knjig, igrač in drugih čudovitih daril bo poskrbel za piko na i vašega obiska. Seveda se tu vedno najde tudi kaj za sladkosnede.

 

Trgovinica je odprta, seveda pod določenimi omejitvami. Prosimo, da dosledno upoštevate vsa pravila, ste potrpežljivi in ravnate odgovorno, da bomo lahko skupaj zagotovili varno in prijetno izkušnjo za vse. Ponovno je odprta tudi ob nedeljah in praznikih!


  • V trgovini je istočasno lahko le ena stranka ali družina. Prosimo, bodite potrpežljivi in počakajte, da pridete na vrsto.
  • V trgovini je skladno s sklepom vlade RS ponovno obvezna uporaba maske. Zaradi narave artiklov in majhnega prostora prosimo, da jo nadenete tudi otrokom.
  • Ob vstopu v trgovino si obvezno razkužite roke.
  • Otroci ne smejo vstopati v trgovino brez nadzora odrasle osebe.
  • Prosimo, izogibajte se nepotrebnemu rokovanju z artikli.
  • Če je mogoče, se poslužujte brezstičnega plačila.


Trgovina bo odprta vsak dan med 10. in 19. uro, da bomo lahko omogočili nakup vsem, ki boste to želeli, vabimo pa vas tudi, da si artikle ogledate in naročite v naši novi spletni trgovini!

Če tam ne najdete želenega, nam povpraševanje lahko pošljete tudi na e-naslov trgovina@zoo.si.

Potrudili se bomo, da vam želje izpolnimo v najkrajšem možnem času. Trenutni rok dostave je do 7 delovnih dni. 

 

 

Trgovina Medvedji rob