Photo animal Photo animal
Photo mask
Trgovina Medvedji rob

Trgovinica Medvedji rob se nahaja poleg upravne stavbe v živalskem vrtu. Tu bo vsakdo našel svojo najljubšo žival, ki jo bo lahko imel tudi doma – na oblačilih, v postelji, na polički, na ključih, na hladilniku, v peskovniku ali kar vedno s seboj. Pester izbor spominkov, oblačil, knjig, igrač in drugih čudovitih daril bo poskrbel za piko na i vašega obiska. Seveda se tu vedno najde tudi kaj za sladkosnede.

 

Trgovinica v živalskem vrtu je odprta!

V februarju je odprta od ponedeljka do sobote od 9:30 do 16:30. Ob nedeljah in praznikih mora biti skladno z veljavno zakonodajo žal zaprta.


Prosimo, da dosledno upoštevate vse ukrepe za preprečevanje širjenja bolezni covid-19, ste potrpežljivi in ravnate odgovorno, da bomo lahko skupaj zagotovili varno in prijetno izkušnjo za vse. 

  • V trgovini je istočasno lahko le ena stranka ali družina. Prosimo, bodite potrpežljivi in počakajte, da pridete na vrsto.
  • V trgovini je skladno s sklepom vlade RS ponovno obvezna uporaba maske. Zaradi narave artiklov in majhnega prostora prosimo, da jo nadenete tudi otrokom.
  • Ob vstopu v trgovino si obvezno razkužite roke.
  • Otroci ne smejo vstopati v trgovino brez nadzora odrasle osebe.
  • Prosimo, izogibajte se nepotrebnemu rokovanju z artikli.
  • Če je mogoče, se poslužujte brezstičnega plačila.Artikle si lahko ogledate in naročite v naši spletni trgovini

Če tam ne najdete želenega, nam povpraševanje lahko pošljete tudi na e-naslov trgovina@zoo.si.

Potrudili se bomo, da vam želje izpolnimo v najkrajšem možnem času. Trenutni rok dostave je do 7 delovnih dni.Ste imetnik Vise Nove KBM ali nekdanje Abanke? Uporabite jo za spletno plačilo, vpišite posebno promocijsko kodo in prejmite darilo! 

Kodo, ki ste jo prejeli od svoje banke, lahko unovčite v spletni trgovini tako, da jo pred zaključkom nakupa vpišete in uveljavite v polju »koda kupona«. V razdelek "Dodatne informacije" lahko dodate želeno velikost majice za otroke ali odrasle. Izbira barve ali motiva majice ni mogoča. Vsak uporabnik lahko kodo unovči samo enkrat. Darilo je mogoče dostaviti le ob artiklih, za katere je plačana poštnina. Darila ni mogoče zamenjati za denar ali katerokoli drugo darilo. Uveljavitev kode po zaključku naročila ni mogoča.

 


Trgovina Medvedji rob