Photo animal Photo animal Photo animal
Photo mask
Tematska vodenja

Materinski dan v ZOO Ljubljana - Najzabavnejše iz družinskega življenja živali 


Ste že slišali za živalski otroški vrtec, levjesrčne mame in taksi starše? Vas zanima, kako se nojevka znebi konkurence, kateri novorojenček mora preplezati »Triglav« ali pa kako novorojeni mladiči prepoznajo svojo mamo? Lepo vabljeni na posebno doživetje ter spoznavanje najzabavnejših družinskih običajev v živalskem svetu, ki smo ga ob materinskem dnevu pripravili za družine!


Termini: sobota in nedelja, 23. in 24. marec 2019, ob 10.00, 12.00 in 15.30.

Termin 23. 3. 2019 ob 10. uri je polno zaseden.


Čas trajanja: 90 minut, primerno za družine.

Cena: vstopnina po veljavnem ceniku. Podarimo vam vodenje + balonček + kupon za 50 % popusta za program Srečaj svojo NAJ žival.
 

Število družin na vodenju je omejeno. Potrebne so rezervacije na e-naslov blagajna@zoo.si ali telefon 01 24 42 188. Vstopnice lahko kupite tudi v predprodaji na naši blagajni.
Živalski vrt ponoči - nočno vodenje po ZOO Ljubljana

 

Vabimo vas na tih in miren nočni sprehod po Živalskem vrtu Ljubljana, ko se znoči. Obiskali bomo bobre, geparda, medvede, kozoroge, rise, slona in žirafe. Pogledali bomo, kaj živali delajo ponoči, kako spi slonica Ganga in žirafe. Tipali, vohali in prisluhnili bomo našim živalim. Nočno dejavne male udomačene živali tudi pobožamo in pestujemo.

 

Potrebna je primerna obleka in obutev ter baterijska svetilka za nočno hojo po živalskem vrtu. Ker živali moti svetloba, jih s posebno svetilko osvetljuje le vodnik.

 

Termin: poletje 2019

                          

       oz. po dogovoru vse leto (za zaključene skupine).

 

Spremljajte nas, da ne zamudite naslednje priložnosti za nočno raziskovanje živalskega vrta!

Ste vedeli, da v družbi živali lahko tudi prespite? Preverite termine Taborjenj v ZOO Ljubljana!

 

Čas trajanja:  120 minut, primerno za vse obiskovalce.

Cena: 2,00 € + vstopnina po veljavnem ceniku.

 

Število udeležencev na nočnem vodenju je omejeno! Vstopnice si lahko zagotovite v predprodaji na naši blagajni, do 22. 8.  2018 pa tudi s plačilom predračuna, za katerega zaprosite s sporočilom na e-naslov blagajna@zoo.si .

 

Pravno obvestilo o ravnanju z osebnimi podatki.

 

Vabljeni!

 

 

 

Valentinovo v ZOO Ljubljana ali Najzabavnejše iz ljubezenskega življenja živali

 

Poznate srečneža, ki se mogoče izmuzne, ko izbranki preda darilo in ljubimca, ki tesno objema ter druge najzabavnejše ljubezenske običaje v živalskem svetu? Če vas npr. zanima kdo plača visoko ceno za ljubezen, katera mama je levjesrčna, pa ni levinja ter kateri niso najbolj nežni pri dvorjenju, potem vas vabimo, da se nam pridružite na posebnem valentinovem doživetju za vse zaljubljene..

 

Termini:

v februarju 2019

 

Število parov je omejeno. Vstopnice lahko kupite na naši blagajni že v predprodaji!

 

 

 

Pravno obvestilo o ravnanju z osebnimi podatki.

Tematska vodenja