Photo animal Photo animal
Photo mask
Srečaj svojo NAJ žival

Srečaj svojo najljubšo žival!

 

Omogočimo vam bližnje srečanje z vašo najljubšo živaljo, ki živi tudi v Živalskem vrtu Ljubljana. Pokazali vam bomo njeno oskrbo, trening, omogočili stik, če je mogoč, vam omogočili hranjenje živali, oskrbnik pa vam bo povedal vse, kar boste o njej želeli izvedeti.

 

Namenjeno je odraslim in otrokom od 5 leta dalje. Dogodek traja do 30 minut. Hkrati na dogodek sprejmemo največ 3 osebe.


Najbolj nepozabne ZOO programe zdaj lahko kupite in podarite kar preko spleta, brez kontaktov ali čakanja na poštno pošiljko!

Spletni nakup


 

Obvestilo:

Vsem programom, kupljenim v letu 2019 in 2020, bomo podaljšali veljavnost do konca leta 2021. Sproti se bomo prilagajali razmeram in vas obveščali o spremembah. Program bo ustrezno prilagojen s posebnim ukrepom - nošenja zaščitne maske pri srečanjih z živalmi, ki so dovzetne za prenos okužbe. Prosimo za razumevanje.


Programa "Srečaj NAJ žival" do nadaljnjega ne izvajamo. Ko bodo rezervacije terminov zopet mogoče, vas bomo o tem obvestili na naši spletni strani in na naših socialnih omrežjih. Če želite biti o pričetku sprejemanja rezervacij direktno in prioritetno obveščeni, se lahko prijavite na naše e-novice.Podrobnosti:

 

Cena v letu 2020

Od torka do petka (razen med šolskimi počitnicami in prazniki)

30,00 € + vstopnina po veljavnem ceniku

Vikendi, prazniki in šolske počitnice

35,00 € + vstopnina po veljavnem ceniku

 

Otroka mora na programu spremljati odrasla oseba, za katero je program brezplačen, plača se vstopnina po veljavnem ceniku.

Ob hkratnem nakupu dveh programov ima drugi udeleženec iz iste družine 20 % popust na program, na isto žival in isti termin (popusti se ne seštevajo).

Vstopnico za živalski vrt lahko koristite do konca dneva.

 

Rezervacije

Po telefonu 01 2442 180 (med delovniki v dopoldanskem času) ali po e-pošti narocila@zoo.si.

V primeru, da se srečanja na dogovorjeni datum ne morete udeležiti, nas obvestite vsaj en delovni dan prej, le tako se lahko dogovorimo za nov termin. Vračilo denarja ni mogoče.


Način plačila

S prijavo po telefonu ali preko e-pošte boste prejeli predračun, s plačilom katerega boste potrdili udeležbo srečanja. Kupon za srečanje z naj živaljo lahko kupite tudi na blagajni živalskega vrta, rezervacijo termina boste opravili naknadno.

 

Termini

Po dogovoru. Oglejte si razpored srečanj z naj živaljo v tabeli spodaj, ki se spreminja glede na sezono.

 

Podpis izjave

Za vse udeležence oz. njihove starše ali skrbnike je obvezen podpis izjave o zavedanju odgovornosti, ki jo prenesete v pdf obliki na dnu spletne strani.

 

Posebna oprema

Za čim lepše doživetje srečanja z živalmi si želimo bližnji kontakt z njimi. Ker pa ljudje nimamo ne goste dlake in ne perja, za bližnja srečanja z živalmi potrebujemo obleko. Živali imajo namreč kremplje, kljune, zobe itd., zato se brez primerne obleke in obutve lahko tudi (ali pa predvsem) zelo prijateljsko srečanje z njimi za ljudi konča s praskami in iz tega izvirajočo nepotrebno nevarnostjo okužb. Zato vam svetujemo, da se srečanj udeležite v zaprtih čevlji in dolgih oblačilih.

 

URNIK IZVAJANJA - jesen 2020


PONEDELJEKTOREKSREDAČETRTEKPETEKSOBOTANEDELJA
10:20sajmiri *sajmiri */**
12:30
alpakaalpaka
alpaka
14:00navadni vari *navadni vari *navadni vari *
14:45
žirafa
žirafa
žirafa
15:00ris *ris *ris *
15:30gepard * gepard *gepard *
16:30
surikata
surikata

surikata


* Pri udeležbi na programu je obvezna uporaba maske.

** Polni vsi termini 


Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

Prilagajamo se trenutnim razmeram v vrtu.

 


 

 

Cewe

Izjava o seznanitvi s tveganji.

Pravno obvestilo o ravnanju z osebnimi podatki.

Izjava COVID-19.

Srečaj svojo NAJ žival