Photo animal Photo animal
Photo mask
Dogodivščine z živalmi

Na Dogodivščinah z živalmi boste o živalih izvedeli veliko zanimivosti. Za vas smo pripravili preko 100 različnih delavnic, ki jih z različno tematiko izvajamo tekom leta.

 

Kaj se na delavnicah dogaja?

Na delavnicah  lahko ustvarjate, spoznavate živali, vprašate biologa katerokoli vprašanje o naravi, pobožate kožo medveda, v rokah pestujete lobanjo leva, tigra, leoparda in popestrite dan v živalskem vrtu.

 

Kje se delavnice izvajajo?

Delavnice se izvajajo znotraj živalskega vrta. Običajno jih pripravimo zraven ograde živali, o kateri teče beseda. V času hladnega ali deževnega vremena delavnice potekajo v ZOO učilnici ali v vivariju. Delavnice se označene z A tablo "Dogodivščine z živalmi", na katerih je napisan tudi naslov delavnice v izvajanju.

 

Kje si lahko ogledate dnevno dogajanje v ZOO?

Na koledarju dogodkov  ali v naši zloženki si oglejte, aktualno dogajanje v času vašega obiska.

 

Delavnice v JANUARJU


Opazovanje ptic na ptičji krmilnici v ZOO Ljubljana
 

Na dogodivščini bomo v "Hotelu za prostoživeče živali", kamor smo postavili različne krmilnice za ptice, izdelovali lojene ptičje pogače ter ptice opazovali in spoznavali. Naučili se bomo, katere krmilnice so primerne, kam jih  postavimo ter kakšno hrano nastavljamo pticam pozimi. Delavnico bo vodil Ivan Esenko, ki bo odgovoril na vaša vprašanja.


Termini: 5., 12., 19. in 26. januar 2019 med 10. in 12. ter med 13. do 16. uro.


 


Delavnice izvajamo v vsakem vremenu!

Pridržujemo si pravico do spremembe programa!

Dogodivščine z živalmi