Photo animal Photo animal Photo animal
Photo mask
Odprti smo:
April - september od 9:00 do 19:00
Edinstvena igrišča

Prosimo, da dosledno upoštevate pravila varne igre, v času epidemije covid-19 pa poskrbite tudi za vzdrževanje ustrezne razdalje, higieno kašlja in razkuževanje rok. Zabavo omogočajo tudi številni drugi kotički v vrtu, zato igrala uporabljajte preudarno, z mislijo na svoje zdravje in zdravje drugih.


Igrala v ZOO Ljubljana so bila po izboru bralcev Dnevnika leta 2017 na prvem mestu med tistimi, kjer je treba predhodno palčati vstopnino ter na tretjem mestu med vsemi igrišči.

 

V živalskem vrtu se lahko igrate na zelo posebnih, unikatnih igralih. Umeščena so v gozd, ki v poletnem času nudi prijetno hladno senco. Ob igralih so ležalniki, v bližini pa restavracija ali avtomati s toplimi in hladnimi napitki. Starši se lahko sprostite, opazujete otroke pri igri ter se družite.

Gugalnice, tobogani, viseče košare, talni trampolini, peskovnik s tekočo vodo ... Otroci in starši lahko vsa igrala preizkusite skupaj.

 

Kaj o igriščih meni imetnik letne vstopnice: "Živalski vrt nudi, kar potrebujem po službi. Čas za družino preživet v prijetnem okolju obdanem z živalmi, ležalnik, peskovnik in tople ter hladne napitke."

 

V bližini kapibar so tudi plačljiva igrala zunanjega ponudnika. Na igrišču Lunasan se otroci lahko peljejo na otroškem vlakcu, imajo trampolin popolnoma zase ali se preizkusijo v skokih z elastiko.

Edinstvena igrišča