Photo animal
Photo mask
Levja zabava NLB Vite
12.08.2019

Kako poskrbeti, da bo zadnji dan avgusta vesel? Rezervirajte ga za zabavni dogodek "Levja zabava NLB Vite", ki bo v ZOO Ljubljana potekal 31. avgusta od 10. do 18. ure!

Levja zabava NLB Vite

Tokrat bo vse v znamenju levov – morskih in kopenskih, saj bomo letos s pomočjo NLB Vite prenovili bazen za morske leve. Zabaval vas bo Sten Vilar s plesalkama, ogledali si boste lahko lutkovni predstavi o prijateljstvu "Gusar Berto" in o spoštovanju narave "Ta čudovita Zemlja", se s Hišo eksperimentov zabavali ob eksperimentih o vodi, spoznali spretnosti morskih levov, se naučili, da je voda pravi dvigalec uteži ter izvedeli vse o globinskih potapljačih. Izdelovali boste lahko domišljijske morske leve, si poslikali obraz, risali po majicah, se pomerili na NLB Vita šprintu ter tako ugotovili, kako hitro tečete v primerjavi z živalmi. Na dan dogodka bodo otroci lahko tudi brezplačno skakali na vseh trampolinih, skakali z elastikami, se zabavali na napihljivem gradu in se vozili z vlakcem. Tudi letos si boste lahko privoščili brezplačen sladoled in se posladkali s slastnimi palačinkami.

Pridružite se nam, zanimivo in zabavno bo!


V Živalski vrt lahko otroci letos poleg igrač prinesejo tudi knjige, ki jih ne potrebujejo več in jih zamenjajo ali pa jih podarijo. Otroci iz socialno ogroženih družin jih bodo veseli.


Kot vedno so vse delavnice in materiali brezplačni. Tudi letos je brezplačno igranje na vseh igralih na otroškem igrišču Lunasan ter pogostitev v Sladkalnicah.


Lepo vabljeni!


P.S. V primeru slabega vremena se dogodek prestavi na 1. september.