Photo animal
Photo mask
Živalski vrt Ljubljana ostaja odprt za obiskovalce
12.03.2020

Dragi obiskovalci!


Živalski vrt Ljubljana za zdaj ostaja odprt za obiskovalce, saj ogled živali poteka na prostem, so pa zaradi razglašene epidemije v Sloveniji odpovedani vsi dodatni programi do predvidoma 31. 3. 2020. Ker želimo zagotoviti dosledno izvajanje preventivnih ukrepov za preprečevanje širjenja okužb s koronavirusom, je do preklica zaprta fizična ZOO trgovina s spominki, mogoča pa so spletna naročila izdelkov. 


Živalski vrt Ljubljana se razprostira na 19 hektarih naravnega gozda, zato vas vabimo, da se sprehodite tudi po zgornjem delu vrta in s tem pomagate preprečiti sočasno zadrževanje večjega števila obiskovalcev na istem mestu.


Na vhod in vse objekte smo namestili razkužilnike za roke, vas pa naprošamo, da skrbno upoštevate vse pisne napotke in druga navodila osebja. Obveščamo vas, da večkrat dnevno poskrbimo za razkuževanje prostorov in površin, kjer prihaja do stika z obiskovalci (okrepčevalnica, WC-ji, otroška igrišča …). Omogočili smo tudi vstop in izhod iz živalskega vrta brez dotikanja vrat. 


Novosti bomo redno objavljali na naši strani: www.zoo.si.


Uprava ZOO Ljubljana

Živalski vrt Ljubljana ostaja odprt za obiskovalce