Photo animal
Photo mask
Kviz Drži ali ne drži
23.06.2021

Živalski vrt Ljubljana in Zavetišče Ljubljana vam predstavljata kviz »Drži ali ne drži?« z novimi različicami z živalsko tematiko: ŽIVALSKI VRT, KUŽKI in MUCKI. Predstavitev kviza v soboto, 26. 6. 2021, v Živalskem vrtu Ljubljana.

Kviz Drži ali ne drži

Predstavitev kviza »Drži ali ne drži« bo potekala v soboto, 26. 6. 2021, v Živalskem vrtu Ljubljana.

 
Prednaročila kviza so možna v spletni trgovini Value Add Games na povezavi https://shop.valueaddgames.com/kategorija-izdelka/kvizi/, od vključno 26. 6. pa bodo na voljo tudi v trgovini Medvedji rob Živalskega vrta Ljubljana.

 


Izobraževanje je ena poglavitnih nalog živalskih vrtov in zavetišč, zato v ZOO Ljubljana in Zavetišču Ljubljana vedno iščemo nove zanimive načine, s katerimi bi ljudem čim bolj učinkovito približali informacije o živalih. Bolje, kot živali spoznajo, večjo željo in zmožnost bodo imeli, da poskrbijo za njihovo dobrobit. V letošnjem letu smo se zato povezali s podjetjem Value Add Games, strokovnjaki s področja izobraževalnih družabnih iger. Ti so razvili izvirno hitro igro za dva igralca, ki združuje znanje, sklepanje, taktiko in nekaj sreče. Kviz »Drži ali ne drži?« je bil med otroci in odraslimi že odlično sprejet, zato je pod budnim očesom strokovnih ekip Zavetišča Ljubljana in Živalskega vrta Ljubljana dobil kar tri nove različice z živalsko tematiko – KUŽKI, MUCKI in ŽIVALSKI VRT. Vsaka izmed njih prinaša kar 110 znanih in manj znanih dejstev o živalih, ki jih igralci odkrivajo preko izvirne mehanike igre, ki je zabavna za igranje, ni frustrirajoča za nekoga, ki teme kviza morda ne pozna, poleg tega pa je še priročna in cenovno ugodna. Produkt je v celoti razvit in izdelan v Sloveniji, navodila za igro pa so tako enostavna, da so zaobjeta v treh stavkih. Kviz Živalski vrt bogatijo tudi fotografije živali iz ZOO Ljubljana.