Photo animal
Photo mask
Živalski vrt ponoči
05.04.2024

Ali veste, kaj počnejo živali ponoči? Pridružite se nam na vodenem dvournem nočnem ogledu ZOO-ja! Število udeležencev na nočnem vodenju je omejeno! Cena vodenega nočnega ogleda je 4,00 € + vstopnina po veljavnem ceniku. Obvezna je predhodna rezervacija termina!

Termin 19.4. je zaseden, zato smo za vas odprli nov termin, ki bo 10.5.!

Lepo vabljeni!

Živalski vrt ponoči

V pomladanskem času vas vabimo na tih in miren nočni vodeni sprehod po Živalskem vrtu Ljubljana, na katerem bomo tipali, vohali in prisluhnili našim ter prostoživečim živalim. Pokukali bomo v ograde geparda, medvedk, volkov, kozorogov in bobrov. Zanimalo nas bo koliko časa spijo nekateri sesalci ter kako spijo žirafe. Nočno dejavnega skinka in kameleona bomo tudi pobožali.


Potrebujete primerno obleko in obutev ter baterijsko svetilko za nočno hojo po živalskem vrtu. Ker živali lahko moti svetloba, jih bo s posebno svetilko osvetljeval le naš vodnik.


Termini: pomlad 2024

19.04.2024 ob 19:30 uri ZASEDENO!

10.5.2024 ob 20:30 uri 


Za zaključene skupine je mogoča organizacija termina vodenja po dogovoru skozi vse leto.

Čas trajanja:
 120 minut, primerno za vse obiskovalce.

Cena: 
4,00€ + vstopnina po veljavnem ceniku.

Število udeležencev na nočnem vodenju je omejeno, termini pa hitro zapolnjeni, zato so rezervacije obvezne! Rezervacija je potrjena s plačilom. 

Vstopnice z rezervacijo si lahko predhodno zagotovite v spletni prodaji ali na naši blagajni vsak dan v poletnem času med 9.00 in 19.00 uro.